mind your edu2023 3

 

polemiko mouseio logo1. Ξενάγηση στο Πολεμικό Μουσείο

Κλείστε έγκαιρα τη θέση σας ώστε να περιηγηθείτε με την καθοδήγηση ξεναγού στους χώρους του Πολεμικού Μουσείου.

Οι επισκέπτες του φεστιβάλ εκπαίδευσης My Gap Feel & Fill θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ιστορικές περιόδους και τον πολιτισμό της χώρας μας μέσα από τη διήγηση των μεγάλων πολέμων στους οποίους συμμετείχε. Η ξενάγηση αφορά την επίσκεψη στους κατανεμημένους κατά ιστορική εποχή χώρους, που περιλαμβάνουν έργα τέχνης, φωτογραφίες, χάρτες, οπλισμό, στολές, αντικείμενα και λάφυρα από τις επιχειρήσεις των ελληνικών δυνάμεων, μοντέλα πλοίων και αεροσκαφών.

Πρόγραμμα ξεναγήσεων

10:00-10:30,10:40-11:10,11:20-11:50,12:00-12:30,12:40-13:10, 13:20-13:50, 14:00-14:30, 14:40-15:10, 15:20-15:50, 16:00-16:30, 16:40-17:10, 17:20-18:00


Team Greece LOGO23

2. Από την Ολυμπιάδα Ρομποτικής στη Σιγκαπούρη στο φεστιβάλ εκπαίδευσης #MyGap3f!

Ενθουσιασμένη με την ευκαιρία που της δίνεται να μοιραστεί την καινοτομία της, η Εθνική Ομάδα Ρομποτικής FIRST Global ΔΕΗ Team Greece ετοιμάζεται να φέρει το μέλλον στο My Gap Feel & Fill Festival! Με αποφασιστικότητα και δημιουργικότητα, έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ρομπότ που ενσαρκώνει την προσήλωσή της στην ανανεώσιμη ενέργεια και την τεχνολογική καινοτομία.

Αυτό το ρομπότ, σχεδιασμένο ειδικά για την Ολυμπιάδα Ρομποτικής που θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη τον προσεχή Οκτώβριο, έρχεται να μας μεταφέρει σε μια εξαιρετική πίστα, όπου οι διαδικασίες παραγωγής υδρογόνου παίρνουν σάρκα και οστά. Το ρομπότ αναλαμβάνει τον ρόλο του μοντέρνου αρχιτέκτονα, συλλέγοντας με επιδεξιότητα στοιχεία νερού και διαχωρίζοντάς τα μέσα από μια εξαιρετική διαδικασία. Το αποτέλεσμα; Καθαρό νερό και οξυγόνο, τα οποία, με στρατηγική τοποθέτηση, εναρμονίζονται για να ξεκινήσει η διαδικασία παραγωγής υδρογόνου.

Αλλά αυτό δεν είναι μόνο τεχνολογικό θαύμα. Είναι ένα εκπαιδευτικό εργαλείο, το οποίο επιτρέπει στους επισκέπτες του φεστιβάλ να ζήσουν την εμπειρία τού να βρίσκονται πίσω από τα χειριστήρια. Θα έχετε την ευκαιρία να ελέγξετε το ρομπότ, να το χειριστείτε και να ανακαλύψετε τη μαγεία που κρύβεται πίσω από την τεχνολογία που δημιούργησε η ομάδα.

Και όμως, αυτό δεν είναι μόνο ένα εντυπωσιακό σόου. Πίσω από το ρομπότ και την παρουσίασή του κρύβεται ένα σημαντικό ερευνητικό έργο. Η ομάδα δουλεύει σκληρά για να εξερευνήσει τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ειδικότερα τις τεχνολογίες υδρογόνου. Οι προσπάθειές της αποτελούν το πρώτο βήμα προς ένα μέλλον όπου η καθαρή ενέργεια θα διαμορφώνει τον κόσμο μας.

Συνεπώς, σας προσκαλούμε να ενωθείτε μαζί μας στο My Gap Feel & Fill Festival, όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το μέλλον μέσα από τα μάτια ενός ρομπότ, και να ανακαλύψετε την πρωτοποριακή προσέγγιση της ομάδας μας στις ανανεώσιμες ενεργειακές πηγές. Ας κάνουμε μαζί ένα βήμα προς ένα πιο βιώσιμο και καθαρό μέλλον!


vrplanetmini3. VR PLANET: Η εικονική πραγματικότητα στην υπηρεσία της εκπαίδευσης

Το παρευρισκόμενο στο φεστιβάλ #MyGap3f κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τις δυνατότητες και τις εκπαιδευτικές προοπτικές που προσφέρει η εικονική πραγματικότητα του VR PLANET.

Η εκπαίδευση στην Ελλάδα μέσω της βιωματικής μάθησης του VR PLANET αποκτά νέα γνωστικά εργαλεία. Η εικονική πραγματικότητα (τεχνολογία VR) συμβάλλει ενεργά και καινοτόμα ώστε η προσωπική εμπειρία να είναι το κύριο πλαίσιο εκμάθησης πέραν της θεωρίας. Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, τα 7 θαύματα της Αρχαιότητας, ο προσομοιωτής αυτισμού ή η Ακρόπολη του 5ου Αιώνα ποτέ ξανά δεν υπήρξαν αντικείμενο αντίστοιχης μελέτης. Το μέλλον στην εκπαίδευση είναι ήδη εδώ διά χειρός VR PLANET!

*Το VR PLANET έχει βραβευτεί ως Εκπαιδευτικό Εργαλείο 2018, πραγματοποιεί εκπαιδευτικά VR προγράμματα σε σχολεία, ιδρύματα, πανεπιστήμια. Επίσης, δημιούργησε και καθιέρωσε τα VR Planet παιδικά/εφηβικά πάρτι, τα εταιρικά VR events, ενώ παράλληλα, εκτός από τη διασκέδαση, πρωτοστατεί στα Metaverse VR meetings/workshops. Τέλος, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 9001:2015 για την Ποιότητα Υπηρεσιών, Υγιεινής & Ασφάλειας του χώρου αλλά και των διαδικασιών εντός έδρας του.


ksaderfos Logo

4. Σε περιμένουμε μαζί με το βιογραφικό σου!

Το βιογραφικό σημείωμα είναι το κλειδί για την είσοδό σου στην αγορά εργασίας. Ο Ξάδερφος είναι εδώ για να σου δώσει συμβουλές προκειμένου να το δημιουργήσεις ή να το βελτιώσεις βήμα βήμα.

Ετοιμάσου να κάνεις τη διαφορά με το επόμενο βήμα στην επαγγελματική πορεία σου. Έλα στο stand του Ξαδέρφου, που θα βρίσκεται στο φετινό φεστιβάλ εκπαίδευσης #MyGap3f, και άφησε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Έλα και για να ενημερωθείς σχετικά με δωρεάν σεμινάρια, ημερίδες, φεστιβάλ και άλλες δράσεις και να ανεβείς ένα σκαλοπάτι πιο ψηλά στην καριέρα σου!


ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ